Workshops en Trainingen

 

Zinvolle  Zondag - thuiskomen in je lichaam, voeding voor je ziel...          

17 december 2017 - in Utrecht

Wat houdt jou bezig in je diepte? Waar sta je nu in je leven? Waar verlangt je hart het meeste naar? De eerlijkheid waarmee je antwoord geeft op deze vragen, biedt een vervulling die geen enkel ander ingrediënt je kan geven: bezieling en betekenis.

Heb je behoefte aan rusten in je lichaam, aan ruimte voor je ziel? Dan zijn de Zinvolle Zondagen wellicht iets voor jou. Een hele dag aandacht voor jezelf, in een rustige, warme sfeer.
Je kunt Doen waar je behoefte aan hebt, en Laten wat niet passend voor je is.

Het programma bestaat uit een afwisseling van meditatie, deelrondes, inquiery (zelfonderzoek), fysiek-energetische en haptonomische oefeningen. Ik hoop je daar te ontmoeten!
 

data:  zondag 17 december

tijd: 10.00 uur ontvangst / 10.30 start - rond 17.00 uur einde

plaats: "Tussen Hemel en Aarde", Groenekan (ring Utrecht-noord)

kosten:  80,= euro

lunch:  zelf meenemen, of heerlijk lunchen in de blokhut bij de Forellenvijver.

begeleiding: Hanneke Oey en assistent

meer informatie en aanmelden: via contactformulier (knop rechtsboven op deze pagina), of mail naar  Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.

 


 

STILSTAAN  bij  VERLIES - bewegen naar een nieuw perspectief

11 november 2017 - Amsterdam


Deze dag is bedoeld voor ieder die een verlies heeft meegemaakt en daar aandacht aan wil geven. Het kan gaan om verlies van een geliefd iemand aan de dood, verlies van een relatie of vriendschap, van werk, een woonplek, een levensfase, gezondheid, een huisdier…  Soms komt dit verlies plotseling, soms ontstaat het geleidelijk, en soms is het een gevolg van keuzes die je maakt.  

Verlieservaringen zijn momenten van overgang. Het leven is niet meer zoals het was, je ‘normale’ doen is verstoord en je laat noodgedwongen iets achter. Als je hierbij stilstaat en aandacht geeft aan wat je ervaart, kom je in een nieuwe ruimte. Die ruimte nodigt uit om weer in beweging te komen en mogelijk een nieuwe stap te zetten. 

De kracht van de dag ligt in de aandacht voor jezelf, en in het samen zijn met anderen die door eenzelfde ervaring gaan. 


datum:  zaterdag 11 november 2017

tijd:        vanaf 10.30 ontvangst, 11.00 start - rond 16.30 uur einde

locatie:   Asterweg 20 G - Amsterdam

kosten:   80,= euro 

begeleiding: Hanneke Oey en Anna Drenth

Voor de lunch vragen we iedere deelnemer iets mee te brengen waarvan gedeeld kan worden.

meer info en aanmelden: via contactformulier bovenaan deze pagina

                                       of mail naar Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.

 

PS: Op zaterdag 4 november geven we deze dag ook in Borne (nabij Enschede). Aanmelden Borne via Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.

webdesign: Ik Ben Bart