__
__
__
Home
Wat is haptotherapie
Voor wie
Workshops
Wie is Hanneke Oey
Kosten
Contact
_
_
_

Belly-brain

zondag 3 november - Utrecht

Welke invloed heeft de gezondheid van onze darmen op onze gemoedstoestand? Recente onderzoeken wijzen een indrukwekkende relatie aan tussen de staat van onze darmflora en somberheid, angst, agressie en stress. Voor mensen met een gevoelig schriklichaam kan het enorm behulpzaam zijn om voor een gezonde buik te zorgen. Het maakt stabieler, blijer en je incasseringsvermogen wordt erdoor vergroot.

Deze dag zal ik de nieuwe inzichten hierover met jullie delen, variërend van uitleg hoe het werkt tot lifestyle en voedings-tips. Natuurlijk is er weer alle ruimte voor vragen, en we gaan kijken naar wat er in jouw leven het beste past. Dit alles ingebed in een rustige dag, met veel aandacht voor jezelf en je lichaam.

De workshop is geschikt voor mensen die met mensen (willen) werken, maar ook als het voor jou persoonlijk interessant is. Door het onderzoeken en de oefeningen kan de dag zelf ook al een regulerende werking hebben.

Wanneer je nog niet de basiscursus hebt gevolgd maar wel interesse hebt in deze dag, mail me dan even, dan overleggen we.

datum: zondag 3 november 2019

locatie: -volgt nog, in of nabij Utrecht-

tijd: vanaf 10.00 uur deur open, 10.30 uur start, rond 17.00 uur einde

kosten € 85,= (incl. BTW, koffie en thee)

info en aanmelden: mail naar hanneke.oey@planet.nl 

                           of bel me:  06-2120.0422

www.oorsprong-haptotherapie.nl